Cafetaria Rogers Place

Cafetaria Rogers Place

Cafetaria Rogers Place is al jaren een begrip in Appingedam en de omliggende regio. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de fijne kneepjes van het vak en maken wij de lekkerste snacks klaar.

Dus kom langs bij Cafetaria Rogers Place in Appingedam! 

Wij zijn trots op ons gezellige cafetaria midden in het historische centrum van Appingedam waar snelle service geen uitzondering maar regel is. Dankzij onze centrale ligging zijn wij zelfs goed bereikbaar vanaf het water. Ideaal dus als u een welverdiend ijsje wil op een zonnige zomerdag. Wij koesteren dan ook de talloze smulpapen die ons keer op keer weten te vinden voor een snelle hap, heerlijk ijsje en nog veel meer.

Benieuwd naar ons assortiment?

Uitgebreide menukaart

Onze uitgebreide menukaart heeft voor ieder wat wils. Van het klassieke ‘patatje met’ tot de lekkerste cheeseburgers, schnitzels, menu's en nog veel meer! Zo is onze Kinderbox helemaal op maat gemaakt voor kinderen. Dus loopt het water u al in de mond? Bekijk dan snel onze menukaart en kom langs! Ons vriendelijke personeel staat al voor u klaar.

Rogers Place onderscheidt zich door haar toegankelijkheid, klantvriendelijkheid en service. Zo kunt u bij ons gewoon de auto voor de deur parkeren, naar binnen lopen en direct bestellen.

Heeft u een grote bestelling, haast of allebei? Dan kunt u ook natuurlijk ook telefonisch bij ons bestellen via (0596) 680 431. Wij gaan dan direct aan de slag waardoor u nooit lang hoeft te wachten. En als u dan toch moet wachten, treur dan niet, want in ons modern ingerichte cafetaria kunt u altijd comfortabel zitten.

Als het mooi weer is, kunt u natuurlijk ook buiten zitten waardoor u tijdens het wachten ook lekker van de zon kunt genieten.

Tot snel!

Cafetaria Rogers Place!